Boekweit
Boekweit is te vergelijken met hennep, maar door de driehoekige vorm lijkt het op driehoeksmosseltjes. Dit zal de karper ook accepteren als natuurlijk voedsel.
Dit product heeft een aparte smaak en wordt weinig gebruikt. Hierdoor kun je je onderscheiden van de rest.
Bereidingswijze:
Zet het boekweit 24 uur goed onder water en controleer regelmatig of er nog genoeg water op staat. Daarna kook je het 15 minuten.
Analytical components, Analytische bestandteile, Analytische bestanddelen,
Constituants Analytiques :
Crude Protein / Rohprotein / Ruw eiwit / Proteines Brutes : 13,2%
Crude fat / Rohfett / Ruw vet / Matieres Grasses : 3,4%
Crude Fibre / Rohfaster/ Ruwe celstof / Cellulose Brute :10%
Crude Ash / Rohasche / Ruwe As / Cendres Brutes : 2,2 %
Natrium 0,1 G / KG
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.