Wij bieden twee verschillende service diensten aan, die jouw veel tijd besparen, zodat jij meer tijd hebt om te doen wat je wil doen: Vissen met vers aas!

MIXED-service

Wij weten als geen ander hoeveel tijd erin gaat zitten om al je ingrediënten te moeten bestellen, af te wegen en te mixen. Wij nemen dat werk van jou over! Het enige wat jij hoeft te doen is doorgeven* welke producten + hoeveelheden je nodig hebt, en wij doen de rest! Wij leveren jouw je benodigdheden, gemengd en wel. Wanneer je boilies wilt maken, is het een kwestie van je vloeibare toevoegingen erbij voegen, mixen en draaien maar! Extra mooi meegenomen: als jouw wensen eenmaal in ons systeem staan, bestel je de volgende keer nóg gemakkelijker, en nóg sneller!
De kosten hiervoor zijn afhankelijk van hoeveelheid, neem contact met ons op, voor een prijs op maat! Let op, minimale afname is 20kg droge mix.

Boiliedraaiservice

Wil jij je eigen unieke boilie, maar ben je niet in de mogelijkheid deze zelf te draaien? Wij draaien voor jou! Of je nu je eigen mix aanlevert, een compleet recept*, of je weet nog niet  precies wat je wil, bij ons is het allemaal mogelijk. Samen gaan we kijken wat er mogelijk is, en draaien wij voor jou je boilies. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van welke wensen je hebt.
De boiliedraaiservice is beschikbaar vanaf eind februari. Sta je toch te popelen om jouw eigen boilies door ons te laten afdraaien? Neem alvast contact met ons op!

* Indien gewenst kunnen wij een geheimhoudingsverklaring tekenen, zodat jij zeker bent dat er niemand anders er met jouw recept vandoor gaat!