Chilivlokken zijn kleine stukjes gedroogde chilipepers die vaak worden gebruikt als smaakmaker in verschillende gerechten. Ze worden verkregen door volledig rijpe chilipepers te plukken en ze vervolgens te drogen. Na het drogen worden de chilipepers vermalen tot kleine stukjes, wat resulteert in de kenmerkende vlokken.
Er zijn verschillende soorten chilivlokken, elk afkomstig van verschillende variaties van chilipepers. Onze chilivlokken zijn rode chilivlokken, die worden gemaakt van gedroogde rode chilipepers, en cayennepeper vlokken, die afkomstig zijn van de cayennepeper. Deze vlokken zijn ook geschikt voor menselijke consumptie, en daarom zeer goed van kwaliteit.
Hoewel je Chilivlokken tot 5% kunt gebruiken in je mix, raden wij je aan iets minder te gebruiken, 2-3%
Analytische bestandsdelen / Analytischen Bestandteile / Analyse
Eiwit/Proteine/Proteins 70%, Ruw Vet/Raw Fett/Crude Fat 12%, Ruwe As/Asche/Ashes 9%.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.