liquid chicken liver
Liquid Chicken Liver (vloeibare kippenlever)
1 Reviews | Review toevoegen

Liquid Chicken Liver is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Onze Liquid Chicken Liver is van hoge kwaliteit en dit kun je zien aan de stroperige substantie. Dit product is een ware eiwitb...

Gewicht   

0,500 KG

€ 5,62
Prijs per 500 ml

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen

Liquid Chicken Liver is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.


Onze Liquid Chicken Liver is van hoge kwaliteit en dit kun je zien aan de stroperige substantie. Dit product is een ware eiwitbron en daarom zeer goed te gebruiken in een voedingsrijke boilie. Door zijn hoge water oplosbaarheid kun je een boilie zeer attractief maken, maar ook als dip of soak voor bijvoorbeeld particles of pellets is het zeer interessant.
Liquid Chicken Liver  is zeer goed te gebruiken in een vlees mix, maar ook in een vis mix is het zeker het proberen waard.

Analytical components, Analytische bestandteile, Analytische bestanddelen,
Constituants Analytiques :

Crude Protein / Rohprotein / Ruw eiwit / Proteines Brutes : 6%
Crude fat / Rohfett / Ruw vet / Matieres Grasses : 8%
Crude Ash / Rohasche / Ruwe As / Cendres Brutes : 3%
Sodium / Natrium / Natrium/ Sodium : 0%
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ronald Goossens - 07-06-2019 15:54

Wij gebruiken dit product reeds een jaar of twee en kunnen het niet meer wegdenken in ons assortiment van Liquid Flavors ,heeft een mooie wolk aan als aantrekkingskracht en word gesmaakt door de grotere vis ;-) :-p