Verse boilie ingrediënten om jouw ideale boiliemix samen te stellen.

Zonder boilie ingrediënten kun je natuurlijk geen boilies maken. Maar met welke ingrediënten maak je nou een goede basismix?

We hebben deze pagina verdeeld in categorieën. Zo heb je basis ingrediënten. Hier kan een boilie niet zonder en deze vormen dan ook het grootste deel van je mix. Smaakmakers zorgen ervoor dat je boiliemix ook lekker smaakvol wordt. Daarnaast hebben we vismelen, kruiden, birdfoods en ook nog speciale ingrediënten voor de uitharding van je boilies. Zo creëer je zelf het lekkerste aas om karpers te vangen.


We hebben vrijwel alles op voorraad. Maar zoek je iets wat er niet tussen staat? Vraag het dan gerust even, grote kans dat we het toch hebben of voor je kunnen bestellen. 

BoilieTip: Met tarwe, maïs en sojameel maak je een uitstekende basismix die lekker smaakt, goed uithard en makkelijk te verwerken is. Vul je dit aan met ei compound dan heb je een uitstekende basismix voor je eigen ultieme boilie waaraan je naar hartelust je geheime ingrediënten kunt toevoegen.

Heb je advies nodig om de juiste boilie ingrediënten te kiezen? Vraag het onze expert.


***VAKANTIE UPDATE***

Vanaf vrijdag 17 Juli tot en met Maandag 10 Augustus worden er geen pakketten verzonden.
Uiteraard kan er wel gewoon besteld worden zodat je zeker weet dat kort na de vakantie jouw pakket verstuurd wordt!

Boilies voor de draaiservice kunnen besteld worden tot uiterlijk vrijdag 9 Juli, en worden die week erna nog gedraaid en verstuurd.
Bestellingen die tot en met 14 Juli geplaatst zijn zullen nog met de post meegaan voor de vakantie.

Bedankt voor je begrip.